Helderse Haarmode

_DHF0974 resDen Helder – Iedereen kent wel dat gevoel: “na een bezoek aan de kapper zit het haar altijd zo goed, zo mooi krijg je dat zelf nooit voor elkaar”. En voor een groot deel is dat natuurlijk waar, de kapper is de specialist op haargebied, maar met een beetje hulp van die specialist kan de klant zelf ook kleine ‘wondertjes’ verrichten.

Helderse haarmode is ooit begonnen om te laten zien dat moderne, klassieke en eigenwijze kapsels niet alleen door de kapper te realiseren zijn maar dat iedereen dit in samenspraak met de specialist  zelf kan doen. Na een radiostilte van twee jaar is de Helderse haarmode in een iets andere opzet weer terug om Den Helder te laten zien wat de trends zijn en vooral dat de kapsels gewoon draagbaar zijn.

De modellen die meewerken aan deze haarmodelijn zijn afkomstig uit de directe regio en hebben nauwelijks tot geen ervaring als model. Alle hulde dus voor Annemieke den Boer, Barbara Kloof, Derk Tegelberg, Kadeem Maraj, Romy Castelijn, Roos Kamper en Suzanne Bol voor hun geduld, medewerking en positieve bijdrage aan dit geheel!

Het creatieve team achter deze presentatie bestaat uit de Haarstylisten van Hair Designers, de visagie was in handen van 4 Body and Skin in samenwerking met Bas Geus. De fotografie, grafische vormgeving en webdesign werden gedaan door DHfoto. Het werken met trendy, hippe vormen en kleuren past binnen het vakgebied van deze bedrijven. De kracht van dit team zit in het kunnen werken naar perfectie, maar ook de gave om de klant te laten zien hoe ze zelf de beste resultaten kunnen halen. De sfeer binnen dit team is prima en ze hebben aan een half woord genoeg om tot aansprekende resultaten te komen.

Nieuwsgierig naar de spetterende resultaten van dit team en de modellen?
Ga naar www.heldersehaarmode.nl.